& Kawiarnia
Doskonałe menu przygotowane przez naszego Szefa Kuchni, oparte na kuchni polskiej z elementami kuchni Fusion, zapewni doznania kulinarne dla każdego podniebienia.
Dania przygotowane w odpowiednich temperaturach, oparte na świeżych produktach są gwarancją zdrowego, smacznego i odpowiedniego odżywiania. Technika gotowania zwana sous-vide, którą posługuje się nasza kuchnia, to metoda polegająca na odpowiedniej obróbce żywności poprzez dobieranie do każdej z nich idealnej temperatury.
Nie zabraknie u nas kuchni polskiej. Będą tradycyjnie przygotowywane i wędzone wędliny, smakowicie przyrządzone mazurskie ryby, pierogi z różnorodnym nadzieniem i wyśmienite mazurskie kartacze.
To właśnie zdrowie i doznania kulinarne są naszym priorytetem w tworzeniu nowego miejsca na mapie kulinarnej Mazur.
Hotelowa kawiarnia oferuje bogaty wybór deserów przygotowywanych przez naszego cukiernika.
W okresie wiosennym i letnim zapraszamy Państwa do naszych barów i restauracji na plaży.